• 17сеп

  Garden Gym

  Potpuno drugačiji fitnes centar! A po čemu smo drugačiji? Po posvećenosti vežbačima, kao i posebnoj atmosferi i energiji koja se primećuje odmah pri ulasku u centar. Specijalizovani smo za vođene i personalne treninge, a nudimo i brojne grupne fitnes programe. Priključi se odmah i uživaj u postignutim rezultatima!

  U prostranom,čistom i urednom, prirodno osvetljenom i klimatizovanom  prostoru , uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, prijateljsku i motivišuću atmosferu,nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Centar sadrži kardio sprave, mašine za vežbanje i oblikovanje tela,prostor za vežbanje u parteru kao i komfornu salu za grupne vežbe.

  Programi:

  Samostalno vežbanje-Vežbanje na mesečnom nivou uz korišćenje svih sprava u fitnes klubu

  Vodjeni treninzi- Rad uz stručni nadzor trenera,demonstracija vežbi i korekcija u toku rada

  Personalni treninzi- Individualni odnos prema vežbaču u skladu sa njegovim sposobnostima,fizička pripema sportista

  Grupni programi- Aerobik,Pilates, Zumba,Joga i još mnogo toga

  Sve usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka (fitnes trenera aerobik-instruktora…..).
  Ako želite da učinite nešto za svoje zdravlje, da utvrdite i unapredite nivo fizičke i sportske forme, povećate snagu i mišićnu izdržljivost, redukujete telesnu masu, smanjite zdravstvene rizike, korigujete telesne deformitete, smanjite stres i opustite se, uz to želite i stručnu podršku bez obzira da li ste rekreativac ili sportista, onda je fitnes centar GARDEN GYM pravo mesto za vas

  Cilj nam je da se naši članovi osećaju dobro, i da u naš klub dolaze sa zadovoljstvom i zato su sve naše usluge bazirane na profesionalnosti, kvalitetu, inovaciji i znanju. Želimo da vam pokažemo da svaki trening može biti zabavan i koristan!

  „Ne vežbajte bilo gde i sa bilo kim dođite u Garden Gym“