Specijalizovani za personalne treninge:

– redukcija telesne težine
– povećanje snage i mišićne izdržljivosti
– zatezanje i oblikovanje muskulature
– smanjenje procenta masti u organizmu
– fizička priprema sportista
– poboljšanje kondicije
– saveti i plan ishrane i suplementacije
– korekcije telesnih deformiteta
– rehabilitacija
– poboljšanje kompletnog stanja organizma

Ukoliko ste apsolutni početnik u fitnesu, personalni treninzi su najbolje rešenje za vas. Odabirom pravih vežbi, ishrane i korisnim savetima lični trener će vam pomoći da vaše prvo iskustvo sa fitnesom bude uspešno. Uz treneraćete se osloboditi početnog straha od nepoznatog i  vrlo brzo ući u fazu u kojoj je trening nezaobilazna stavka u vašem životu.
Svaki fitness program se izrađuje prema vašim fizičkim karakteristikama i ciljevima. Trener je u toku treninga posvećen isključivo vama, prati vaš napredak i meri rezultate,vodi računa o vašem zdravlju i kondiciji i pomaže vam da ostvarite željene rezultate u najkraćem vremenskom periodu.

Višegodišnje iskustvo naših trenera garancija je uspeha,bez obzira na to da li je vaš cilj gubitak kilograma,oblikovanje tela,body building, powerlifting ili sticanje snage i  kondicije.
Naš trener će vam obezbediti efikasan i kvalitetan program, motivisati, pozitivno uticati na vaše raspoloženje i učiniti da svaki trening bude interesantan, progresivan i zabavan.

Bez obzira na vaše ciljeve, treneri su tu da vam olakšaju njihovo ostvarivanje.

glavna_1_21428_jpg